XX Campionat Joc de Bitlles Ronda de Rei el quart dia de Festa Major

El penúltim dia de Festa Major ha començat fa uns minuts amb l’esmorzar dels participants de Tir al plat, que seguirà amb el campionat en si, i el Melé de Festa Major.

Publicitat

A les 10h també hi haurà les finals de Futbol Sala a l’Illa i el Matí de la Xarxa que comptarà d’un esmozar a la plaça Lluís Companys, l’espectacle i cercavila amb Tutatis (a les 11h) i l’espectacle i escuma de colors amb Encara Farem Salat (a les 12h).

A les 12h també hi haurà el 20è campionat de Bitlles Ronda de Rei que celebren aquest número rodó al Carrer Major, visita guiada al museu amb en Banyetes i el Vermut Socialista a la seva seu, al carrer de les Vinyes.

Publicitat

admin-ajax.php-5Fins les 17h podrem descansar, just quan comenci la trobada de puntaires al carrer Major i l’inici del ral·li fotogràfic a la plaça de l’Església. A les 18h, davant de la Barana, començarà la Cursa dels Lents i a les 19h la xerrada i el tast “El cultiu i les varietats de tomàquets“, a la Sala d’actes de l’Ajuntament.

A la mateixa hora, jugaran els veterans de la UEC i al cap d’una estona començarà a sonar música flamenca a la pista d’estiu del Casal a la Nit Flamenca de la Casa de Andalucía.

admin-ajax.php-4A les 21h l’olor a pólvora inundarà la plaça de l’Església, a l’espera que arribi el personatge i comenci l’Empaitafoc. A les 24h ja haurà acabat perquè a la plaça també, l’orquestra Virus començarà a sonar fins les 2:30h quan els capgiranys comencin a ballar a la plaça del Joc.

La jornada acabarà envoltada de colors amb la Street Party Sound System, a les 4h a la Bassa.

Publicat el 22 d’agost de 2015 a les 9:00h per Laura Grau