XPO Logistics construirà un nou centre a Castellbisbal

L’empresa XPO Logistics ha anunciat la construcció d’un nou centre de transport i distribució a Castellbisbal, en un acte on han participat l’alcalde del municipi, Joan Playà, així com el director general de transport a la península ibèrica d’XPO, Massimo Marsili.

Publicitat

El nou centre, del que ahir es va posar la primera pedra i que entrarà en funcionament el 2021, estarà ubicat al polígon industrial del Llobregat i disposarà de 13.000 metres quadrats de superfície, duplicant l’espai de XPO a Castellbisbal i expandint el seu espai d’emmagatzematge a Catalunya.

El centre, construït per la promotora Montepino Logística, estarà equipat amb 104 molls de càrrega i descàrrega i el seu consum energètic serà 100% renovable, d’acord amb els estàndards de l’empresa.

Publicitat

En el seu discurs, Playà va destacar que “és una satisfacció comprovar que a Castellbisbal s’instal·len empreses com XPO Logistics, que aposten clarament per unes infraestructures sostenibles, amb l’ús d’energies netes, amb la incorporació de vehicles que fan servir gas i per tant que també contribueixen a reduir les seves emissions i lluitar contra el canvi climàtic.”

 


  Share: