Vuit autors locals per regalar per Sant Jordi

El darrer any ha estat especialment prolífic per als autors castellbisbalencs, que han publicat més llibres que mai. Un total de nou autors locals diferents han editat les seves obres, que poden ser una bona opció com a regal de Sant Jordi.

Publicitat

Alguns d’aquests autors són novells, com la Marta Folgoso, que a principis d’any va publicar la seva primera novela, mentre que d’altres ja tenen una llarga trajectòria en el món editorial, com la Núria García, autora de relats curts que enguany publica un llibre a sis mans.

A continuació, una llista amb els autors locals que enguany han editat llibres, molts dels quals estaran a la parada de la llibreria La Barretina signant-ne exemplars exemplars de 16:30 a 20:00.

Publicitat

Por siempre, Mia

Marta Folgoso, de 22 anys, s’estrena amb Por siempre, Mia una novela romántica-erótica sobre Mia, una jove de Barcelona i les seves aventures romàntiques amb en John, un home que coneix a California i que li farà replantejar-se la seva vida.

15 miradas a la soledad

Nuria Hernández és una de les 15 autores que han participat en la redacció del llibre 15 Miradas a la Soledad, un anàlisi coral i multidisciplinar sobre la solitud publicat a principis d’aquest any. En el seu capítol, Hernández reflexiona sobre moltes de les causes i tipologies de la soledat que es poden patir a les diferents etapes de la vida perquè poguem identificar-les i prevenir-ne les conseqüències negatives.

El mago y el aprendiz

Leonardo Santacana és un escriptor d’orígen veneçolà que combina elements de la psicologia com el creixement personal, l’autoestima i el lideratge i els combina amb la fantasia i la magia. La seva darrera novela es titula El mago y el aprendiz.

Epidermis

Ginés Munuera s’estrena amb Epidermis, un llibre de poesia que esdevé “un viatge iniciàtic cap al món dels sentits, de les concepcions i de les sensacions més directes que provoquen aquesta emocionalitat tan difícil de verbalitzar, tan a flor de pell”. És la primera part de la ‘Trilogia de la Pell Muda’.

Una vegada un home i una dona van morir

Núria G. Caldés, una de les autores locals amb més trajectòria i reconeixements literaris, ha publicat enguany el llibre Una vegada un home i una dona van morir, escrit a sis mans amb Joan Soler i Amigó i Roser Pubill, dos anys després de la publicació de La vida mana.

Cantando sueños

Cantando sueños es un llibre de cançons de bressol de la Moon Pamos, pseudònim d’una castellbisbalencs que ha escrit les 12 composicions que es recullen en el llibre pensant no en els infants sinó en els adults, per que puguin apreciar-les amb tota la sensibilitat.

El Sabor de la Verdad

Pilar Espada Duque és l’autora de la trilogia El Sabor de la Verdad, un cicle de llibres d’autoajuda escrits per ajudar als lectors a “reconciliar-se amb el passat per canviar el teu futur donant un pas endavant”.

El pintor del temps

Joan Cifuentes és un autor de novela negra nascut a Esparraguera i que fins fa molt poc vivía a Castellbisbal. La seva darrera novela, El pintor del temps, la protagonitza un caporal dels Mossos d’Esquadra, en Dani Rando, que investigant dos homicidis visitarà Barcelona, Munic i l’Europa de l’est al més pur estil El Codi Da Vinci. El seu anterior llibre, de 2016, es titula Montorch y la Lágrima del Sol Negro.


  Share: