Volem la reobertura del CAP en horari nocturn, caps de setmana i festius

El regidor del PP de Castellbisbal, Romà Ribot, amb el diputat del PP Milian Querol
El regidor del PP de Castellbisbal, Romà Ribot, amb el diputat del PP Milian Querol

Ja portem mes de dos anys amb els ajustos del Govern de la Generalitat en l’àmbit de la salut. El que ha suposat una important reorganització dels serveis sanitaris catalans, i sobretot dels serveis als municipis.

Publicitat

El Govern de la Generalitat governat per CiU , avui dia té altres prioritats i aquestes no passen per restablir els Serveis Sanitaris dels Municipis.

Com tots sabem , un dels municipis en que s’han vist perjudicats els serveis mèdics ha estat Castellbisbal. Portem 2 anys sense el servei d’atenció continuada i d’urgències en horari nocturn, caps de setmana i festius , el que obliga els veïns que necessiten rebre atenció mèdica fora d’aquest horari, desplaçar- se fins als municipis veïns de Sant Andreu de la Barca o Terrassa .

Publicitat

Per tal de fer seguiment d’aquesta situació. El passat 25 d’Octubre, el Regidor del Grup Municipal de Partit Popular de Castellbisbal, Romà Ribot, es va reunir al Parlament de Catalunya amb els Diputats del Partit Popular de Catalunya: Eva Garcia Rodriguez (Portaveu del PP a la Comissió de Salut) i Joan Milian Querol.

El nostre Regidor, els va traslladar la preocupació de la manca sanitària que pateix el nostre municipi i van quedar a presentar una proposta de resolució al Parlament de Catalunya per reobrir el servei nocturn, caps de setmana i festius d’urgències mèdiques a Castellbisbal per garantir l’atenció urgent i continuada dels veïns.

Publicat el 8 de novembre de 2013 a les 19:30 pel PP de Castellbisbal