VOCACIÓ DE SERVEI, VOCACIÓ DE POBLE

Aquests dies, que per a molts són de vacances i descans, ens permeten trobar espais per reflexionar i valorar les decisions dels darrers temps en els àmbits personal i professional, com també, en el meu cas, polític.

Publicitat

Personalment, crec que no em puc definir com a política sinó com una dona activa, decidida i convençuda que tothom, d’una manera o una altra, pot fer coses positives per al seu entorn i que, a banda de la vida professional –un sector en què les persones i tenir-ne cura ha estat el leitmotiv que m’ha guiat–, m’ha arribat l’hora de dedicar l’esforç a treballar per a la gent del meu poble, i això s’aconsegueix des de la política municipal.

 

Publicitat

Tota decisió necessita suport, i no hauria estat d’altra manera sense la col·laboració, l’assessorament, l’empenta i l’escalf de les persones de Junts x Catalunya, persones que estimen el poble i la seva gent, persones compromeses amb el millor present i futur per Castellbisbal.

 

Aquests van ser els motius principals per presentar-me a les eleccions municipals i l’empenta per prendre la decisió de formar part del govern municipal. Per als propers quatre anys hem assumit el lideratge de dues regidories: Salut, Sanitat Pública i Consum i Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç. El repte no és menor, però les ganes, el compromís i la seriositat seran els nostres signes d’identitat.

 

Des de la presa de possessió del càrrec ja ens hem posat a treballar de valent, des d’aquestes línies agrair l’acollida rebuda i evidenciar la gran professionalitat de tècnics i treballadors municipals. Per a les neòfites com jo el seu suport i ajuda són imprescindibles.

El nostre objectiu era i serà estar al costat de la gent, amb un diàleg àgil amb tots el habitants, entitats, associacions, comerços. En aquest sentit, tot i el poc temps transcorregut de legislatura ja hem mantingut les primeres reunions.

Des de la regidoria de comerç, un dels temes que més ens preocupa és el comerç local, per això una de les primeres reunions ha estat amb BISCA, amb qui hem plantejat i ja estem treballant la redacció d’un Pla Estratègic de Comerç que portàvem a la nostra Proposta Electoral.

Des de la Regidoria de Salut entenem que un municipi saludable dissenya la seva política sanitària tenint en compte que la millora de la salut de la població no passa per incrementar únicament els serveis sanitaris sinó que té a veure amb estils de vida saludable i les condicions socials i mediambientals adients. Calen, doncs, polítiques transversals amb l’objectiu de protegir i millorar la vida de les persones. Hem encetat col·laboracions entre diferents regidories per tractar transversalment aquests temes i estem convençuts que els resultats esdevindran molt satisfactoris.

El camí recorregut per Junts x Catalunya en el govern municipal és curt, però la valoració que en fem és positiva, estar present i participar activament en els òrgans de decisió és important, i si aquesta participació es fa des del respecte, la seriositat i el rigor que exigeix ser un representant públic la valoració ha de ser satisfactòria.

Aprofitem per desitjar-vos a totes i a tots una molt bona Festa Major. Que el seny i la rauxa esdevinguin els protagonistes d’aquests dies, i que gaudiu de tots i de cadascun dels molts actes programats, nosaltres també hi serem!