Video de l’intent de robatori en el Basar Wang

El Basar Wang, ubicat al carrer dels Països Catalans, va patir a principis de novembre un intent de robatori per part d’un jove armat amb un ganivet, que va intentar endur-se la recaptació de l’establiment a primera hora de la tarda.

Publicitat

En el vídeo de les càmeres de seguretat, que els propietaris de l’establiment han facilitat a 772.cat, es pot veure el moment del robatori, en que els jove entra encaputxat i armat a la botiga mentre un altre jove paga un producte.

L’altre jove manté la calma mentre l’atracador intenta agafar els diners de la caixa, que la dependenta ha tancat immediatament en el moment que ha entrat.

Publicitat

Davant les amenaces i l’actitud de l’atracador, la dependenta treu també un ganivet de grans dimensions  i fa un crit, que al·lerta al seu marit, que es trobava en el magatzem de la botiga. En aquest moment, l’atracador es posa nerviós i decideix fugir, perseguit pel propietari de l’establiment.

Des de l’Ajuntament han explicat que la Policia Local va actuar ràpidament detenint a l’atracador i curant-li les ferides que s’havia fet ell mateix amb el ganivet. Després el van posar a disposició judicial.

Author: Vicenç Moliné