Veïns i polítics de Castellbisbal a la manifestació contra l’abocador de Can Balasch

foto(1)Un grup de veïns i polítics de Castellbisbal va participar ahir a la manifestació organitzada per la “Plataforma Rubí sense abocadors” per protestar contra la creació d’un abocador a la zona de Can Balasch, a 900 metres de l’urbanització de Can Campanyà.

Publicitat

Segons fonts de l’organització, que agrupa nombroses entitats i associacions rubinenques contràries a la creació d’aquest abocador, la manifestació va reunir unes 1.200 persones i serà la primera de diverses mobilitzacions “per mirar d’aturar o com a mínim controlar” aquest abocador.

Diversos veïns de Can Campanyà van participar en la manifestació després que fa unes setmanes que recullen signatures per aturar l’abocador, iniciativa que també han adoptat des de la Plataforma Rubí sense abocadors.

Publicitat

Dels diversos partits polítics de Castellbisbal que s’han manifestat contra l’abocador, tant el PSC com Alternativa per Castellbisbal van participar en la manifestació.

A principis de setmana, l’Ajuntament va repartir una nota informativa entre els veïns de Castellbisbal informant de la celebració d’aquesta mobilització al poble veï.

Publicat el 2 de març de 2013 a les 14:57 per Vicenç Moliné amb fotografía cedida per l’AAVV de Can Campanyà