Vacances productives… Feina per última hora!!

Arriba finals d’agost. Molts tornem de gaudir d’unes vacances molt productives, tan productives que vàrem marxar de casa, deixant gestions per fer que de ben segur s’haurien d’haver fet molt abans de que arribés el setembre. Però…s’ha deixat la feina per última hora? o potser és que com són pocs regidors, i molts d’ells no amb dedicació plena, no donen abast? Un clar exemple: començament de les obres als vestuaris d’Illa Esportiva cap a finals d’agost/principis de setembre, justament la millor època per fer-ho, oi? Quan tothom torna de vacances i comencem la nova temporada d’esports. A més a més, l’Illa ha estat tancada pràcticament tot el mes d’agost, on es podria haver aprofitat per avançar feines i ser més productiu i eficient per la ciutadania de Castellbisbal que fem servir el complex esportiu de l’Illa.

Publicitat

Es pot dir que això és un treball productiu? Tenint, a mes a mes, en compte la pujada de sou tan espectacular del 15% que pràcticament s’han autoatorgat els regidors amb el vistiplau dels partits de Govern (Alternativa per Castellbisbal + PdCat) que han estat els que varen proposar aquesta pujada, més els grups polítics PSC i Ciutadans, no sembla que sigui un treball molt productiu el que sembla que s’està portant a terme en una de les instal·lacions més importants del municipi com es l’Illa Esportiva.

Esperem que no sigui aquesta “bona planificació” la tònica habitual en la gestió municipal per part de l’equip de govern, en els propers 4 anys.

Publicitat

Per cert…els vestidors de la pista de Hockey, Korfball i pista descoberta…quan es modernitzaran? Actualment donem una imatge molt nefasta de la qualitat del nostre municipi als equips visitants que venen d’altres pobles i veuen l’estat d’aquests vestuaris. Realment, és aquesta la imatge que volem que s’emportin els visitants esportius del nostre poble?

PART NACIONAL

QUI HO PODRÀ SUPORTAR?

Els partits independentistes fa una bona temporada que ens empaitem els uns als altres, discrepem, ens retraiem coses; en definitiva, hem establert diferències en l’estratègia per afrontar aquesta etapa i assolir plenament la República Catalana.

És molt complicat, cada partit té la seva manera de veure el món i la seva manera d’arreglar-lo, o si més no, de millorar-lo. Aquesta és l’essència dels partits. Per aquest motiu, han d’existir diferents visions per arribar i construir  un nou estat.

Tot i això, quan el Tribunal Suprem, altament polititzat i gens neutral, faci pública la sentència un dia d’aquests, la resposta serà unitària d’absolut rebuig, no hi ha cap alternativa. Ens haurem de plantar i donar un cop de puny a la taula, tots junts, i fer de la protesta el nostre pa de cada dia fins a aconseguir l’alliberament dels presos polítics. En aquest escenari no importarà si al capdavant del  govern espanyol hi ha la dreta o l’esquerra, la determinació i la fermesa serà la mateixa.

Qui podrà suportar una sentència que condemni els nostres polítics electes?

Quina mena d’ésser humà pot complaure’s amb anys de presó de persones que no han mort ningú, que no han robat a ningú ni han amenaçat físicament a ningú?

És de bojos, no sembla que siguem al segle XXI.

Espanya evoluciona si et plau, o si no deixa’ns fer.

 

ERC Secció Local

Castellbisbal