Us presentem el canvi, ens hi voleu acompanyar?

El 29 d’abril l’assemblea d’ERC Castellbisbal ha escollit a la cap de llista per a les eleccions Municipals 2023-2027, la Maria Isabel Méndez, que ha estat regidora al govern i, actualment, és portaveu del grup i regidora a l’oposició. Per primera vegada a la història d’ERC Castellbisbal s’ha decidit que una dona sigui la cap de llista, liderant un equip paritari amb representació de tot el municipi (nucli urbà i urbanitzacions).

Publicitat

Estem treballant per generar canvis al nostre poble i així us ho volem fer saber. Apostem per uns canvis radicals, amb noves idees i nous projectes, presentant-vos una candidatura encapçalada per una dona i envoltada d’un equip representatiu de la nostra societat, que ens pugui enriquir i ens ensenyi a conviure amb una àmplia visió del nostre entorn.

Hem de regenerar el municipi i nosaltres ens oferim a fer-ho, volem que ens doneu l’oportunitat de governar a Castellbisbal, perquè ens l’estimem i pel que hem treballat i pel que treballem i treballarem. Per això, us volem avançar algunes de les propostes que volem dur a terme.

Publicitat

Volem donar una resposta real a les necessitats d’habitatge i de benestar social, considerem que no és suficient tenir només un pis per acolliment. Cal un edifici amb habitatges de forma plural que puguin ser destinats i inclusius per a tothom qui ho necessiti, com per exemple les famílies joves que volen independitzar-se i necessiten acollir-se a un lloguer assequible per poder començar o pisos de lloguer de renda baixa que puguin destinar-se a la gent gran.

Proposem un metge de proximitat que pugui fer visites principalment a la gent gran amb residència a les urbanitzacions del municipi, evitant així el desplaçament fins al nucli urbà, amb el trasbals que els suposa.

Apostem, i així ho hem manifestat al Consell Escolar de Castellbisbal, per ampliar la nostra oferta formativa postobligatòria amb nous cicles i batxillerats que siguin viables, innovadors i que donin resposta a les sol·licituds dels nostres joves. Volem que tinguin projecció amb sortida laboral al nostre poble gràcies a la seva formació. Aquest fet també vol aconseguir que les nostres empreses puguin comptar amb les noves generacions que necessiten una oportunitat per aconseguir una millor productivitat.

ERC Castellbisbal volem governar sota la base dels valors republicans de la igualtat de gènere, el respecte, el desenvolupament sostenible i els valors socials, per tant som partidaris de la regeneració democràtica i limitació de mandats. Castellbisbal necessita un canvi!

Comencem una nova etapa en què és molt important continuar escoltant les propostes i suggeriments del veïnat pota-roig, per poder crear un programa amb què estiguin detectades totes les necessitats que siguin necessàries per regenerar el municipi i ser un referent a la nostra comarca. Castellbisbal s’ha de convertir, de nou, en el poble que tots i totes volem per viure, que ens il·lusioni
i del que ens hem de sentir orgullosos.

Som-hi!

#regeneremCastellbisbal

ERC Castellbisbal