Urnes per votar, urnes per decidir!

Dins la nostra formació hi conviuen persones amb diferents ideologies, opinions i opcions polítiques, però tots o la gran majoria dels nostres simpatitzants i votants estem convençuts que estan a favor del dret a decidir el nostre futur. Aquesta diversitat interna, és clarament un actiu, ja que tenim l’oportunitat de demostrar, de manera pràctica, que un referèndum sobre la independència lluny de fracturar la societat la pot cohesionar.

Publicitat
Dental Gaudi

Des de l’equip de govern i des de l’Ajuntament, governat per Alternativa per Castellbisbal, donarem totes les facilitats per a la celebració del Referèndum, i es posaran els mitjans habituals de cada procés electoral, tenint en compte els esdeveniments que hem vist i patit aquets darrers dies, i les reaccions del govern del PP,  de les que ja n’hem tingut coneixement i que tot fa pensar que no s’ aturaran.

Durant els darrers anys milers i milers de catalans (80 % segons les enquestes), volem simplement exercir el dret a decidir el futur polític de la nostra comunitat i no entenem que la interpretació política que es fa de la llei, pugui anar en contra del dret a decidir . Gent que simplement demanem poder votar. Només amb la legalitat, que esmenten a tot i a dret, no es poden resoldre problemes que requereixen solucions polítiques.

Publicitat
llaminadures-milu

Que votar resulti un acte de desobediència en una democràcia és una greu anomalia. Volem les urnes amb el sí o amb el no, que aquest hauria de ser el debat, clau fonamental sobre quin futur o quin país volem. El procés va néixer al carrer, on es va desplegar, participat per milers de persones, i és al carrer on tot comença i on continua. Un cop més la ciutadania va pel davant dels polítics.

Ni les operacions judicials, ni la policia, ni l’exèrcit, ni el terrorisme, són més forts que la legitimitat d’un referèndum. Els cops d’estat mai posen les urnes sinó que les treuen, violenten i segresten.

Tal com ens interpel·la Òmnium Cultural, fem una “Crida per la Democràcia”. La participació és important. Cal que molta gent participi al referèndum pacíficament. Us animen a que aneu a votar, perquè votar sí que és exercir plenament la democràcia.

Defensarem les urnes, sempre que calgui i les vegades que faci falta !

Publicat el 15 de setembre de 2017 a les 19:00 per Alternativa per Castellbisbal

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top