Uns vàndals trenquen les finestres de mitja dotzena de cotxes a l’aparcament de l’estació de Rodalies

Mitja dotzena dels cotxes aparcats a l’estació de Rodalies van aparèixer el passat 19 de Gener amb una o més finestres trencades, segons ha denunciat un dels afectats a través de Facebook.

Publicitat

Tal i com ha explicat, el trencament de finestres no va estar acompanyat en tots els casos de robatoris a l’interior dels vehicles, tots ells aparcats a la zona més propera a l’edifici de l’estació, a tocar de la parada del bus.

Des de l’Ajuntament expliquen que només s’han presentat a la Policia Local dues denúncies per desperfectes en el vehicle, sense robatori d’efectes de l’interior. En aquest sentit, han apuntat que s’està investigant els fets com un acte vandàlic.

Publicitat

Els problemes d’espai i seguretat a l’aparcament de l’estació han estat una constant els darrers anys, arribant a l’extrem de donar-se casos de robatoris de rodes de cotxes. L’Ajuntament va incrementar la presència de la Policia Local i va demanar el suport als Mossos. També es van instal·lar faroles a la zona d’aparcament sense asfaltar.