Una vintena de comerços es reuneixen a la Bassa per la Fira de Nadal

image(2)Les parades de la Fira de Nadal omplen des d’ahir el tram superior de la Bassa, amb la presència d’una vintena d’establiments del poble que han apropat els seus artícles i les seves promocions als clients.

Publicitat

La fira, organitzada per l’Associació de Comerciants de Castellbisbal, celebra enguany la seva tercera edició amb la gran novetat de reunir, per primera vegada, alguns dels productors de vi i oli del poble. Així, els cellers Comas i Morral, el Celler Ca l’Esteve i Apiaria han exposat aquesta tarda els seus productes per tothom qui els vulgui probar.

fotoTot i que ahir, el dia de la inauguració va ser una mica deslluït per la pluja, avui l’afluència de gent ha estat constant durant tot el dia, com assegurava des d’una de les parades Alicia Mesa, membre de l’associació de comerciants.

Publicitat

La fira, que es tancarà avui amb el sorteig d’una panera entre tots els castellbisbalencs que hagin comprat algun article, també ha comptat amb la presència de la parada d’un fuster artesà, que exposava moltes de les seves creacions per qui les volgués comprar.

Publicat el 15 de novembre de 2012 a les 18:10 per Vicenç Moliné


  Share: