Una trentena de persones es manifesten davant del CAP en defensa de l’atenció primària

Concentració a la porta del CAP Doctor Joan Planas aquest matí

Una trentena de persones entre treballadors del CAP Doctor Joan Planas i veïns de Castellbisbal, molts d’ells membres de la Plataforma No al Tancament del CAP Castellbisbal, s’han manifestat aquest matí davant el centre sanitari en defensa de la sanitat pública, concretament del servei d’atenció primària.

Publicitat

La concentració forma part de la campanya engegada per diversos sindicats per demanar millores en les condicions laborals dels metges i personal de l’atenció primària. La reunió de mediació a la seu de Treball del Sindicat de Metges i l’Institut Català de Salut celebrada dissabte va acabar sense acord, pel que es van convocar cinc dies de vaga, començant avui i acabant divendres.

Des de la Plataforma No al Tancament del CAP Castellbisbal s’han sumat a les reivindicacions dels treballadors i a part de la concentració celebrada avui a les 10 n’han convocat una cada dia fins divendres a les 12 del migdia.

Publicitat

Els sindicats reclamen un màxim de 28 visites per dia i per metge. Ara n’estan fent al voltant d’unes 40. També exigeixen disposar d’uns 12 minuts per pacient.