Una diputada de CIU assegura que la decisió de tancar Les Vinyes “no està presa”

Ramona Barrufet, al centre amb una regadora groga, acompanyada de membres de l'AMPA de Les Vinyes i el regidor de CIU Martí Ribas
Ramona Barrufet, al centre amb una regadora groga, acompanyada de membres de l’AMPA de Les Vinyes i el regidor de CIU Martí Ribas

La campanya de la Plataforma Fem créixer Les Vinyes ha donat els seus primers fruits. En la reunió d’ahir entre representants de l’AMPA de Les Vinyes i diputats de CIU al Parlament de Catalunya i membres de CIU Castellbisbal, la diputada Ramona Barrufet va assegurar que “No hi ha res fet, s’ha de mirar tot. La decisió no està presa. S’està tornant a valorar”.

Publicitat

Aquestes declaracions, segons es recullen al blog que la plataforma ha obert per informar de tots els moviments per aturar el tancament de les línies d’infantil i primària del centre, van anar acompanyades de la promesa d’una reunió amb alts càrrecs de la Generalitat implicats en la decisió per concretar les opcions que té l’Institut-Escola Les Vinyes.

La reunió va ser la primera d’un seguit de trobades que els membres de l’AMPA Les Vinyes van mantenir amb representants dels diversos grups polítics del Parlament de Catalunya, acompanyats de membres dels grups locals del PSC i PP.

Publicitat

Tots els polítics van expressar als membres de la Plataforma Fem créixer Les Vinyes el seu suport però les declaracions de la diputada de CIU són especialment significatives ja que el seu partit és el que governa a la Generalitat.

Publicat el 5 de desembre de 2013 a les 16:30 per Vicenç Moliné