UNA, amb la castellbisbalenca Lluna Aragón, amanirà la segona nit de la Capsa de Música

La setmana passada van començar els ja tradicionals concerts que durant tots els divendres del mes de juliol, es poden gaudir de forma gratuïta al jardí de Can Margarit.

Publicitat

El cantautor de jazz Anthus va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a les quatre actuacions que acollirà aquesta edició a on, en un espai obert per l’ocasió, barreja estils i dóna un format més íntim a l’oferta musical que durant l’any acull Els Costals. El tancarà el conegut cantautor Marc Parrot el 24 de juliol.

07-2015-capsademaosicaDemà divendres dia 10 a les 22:30h,  és el torn d’UNA, un quartet de cordes acompanyades d’una veu que interpretaran cançons populars de l’Argentina, del Brasil o de Cap Verd. La violinista és la professora de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch i castellbisbalenca, Lluna Aragón.

Publicitat

Com en la resta d’edicions, els membres de l’AMPA de l’Escola de Música ofereixen tapes, torrades i begudes a partir de les 21:00h i fins a l’inici del concert, i els monitors de l’Esplai Gatzara s’encarreguen de l’espai infantil.

Publicat el 9 de juliol de 2015 a les 16:30h per Laura Grau

Author: Vicenç Moliné