Un veí de Castellbisbal, detingut per robar pastilles de la farmacèutica on treballava i vendre-les per Internet

Un veí de Castellbisbal ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra acusat de robar pastilles de Rubifen, un fàrmac psicotròpic, de l’empresa farmacèutica on treballava i revendre-les per Internet de forma il·legal.

Publicitat

L’acusat, segons han explicat els Mossos, aprofitava la seva condició de coordinador i supervisor del torn de nit per robar les càpsules rebutjades en el procés de fabricació i endur-se-les a casa, on les revenia en paquets d’entre 100 i 200 càpsules que enviava per correu postal. Només entre setembre i octubre havia servit 154 comandes per valor de 17.000 euros i els Mossos van trobar al seu domicili 187.000 pastilles més, amb un valor estimat de 85.000 euros.

El tràfic d’aquests medicaments sense prescripció mèdica i fora del canal farmacèutic és un delicte contra la salut pública, al que s’ha sumat un altre  contra el patrimoni.

Publicitat

Segons els mossos, feia servir anuncis a pàgines web per captar els clients i els ingressos que li proporcionava aquest negoci li havien permès “un sistema de vida molt per sobre de les seves capacitats econòmiques”.

El passat 7 de novembre els mossos van detenir-lo a Castellbisbal “quan es disposava a fer diversos enviaments del medicament”, i van localitzar a l’interior del seu vehicle vuit sobres amb diversos lots llestos per enviar amb uns 2.030 comprimits en total. El 9 de novembre va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó provisional.

Author: Vicenç Moliné