Un peu a l’ajuntament i un peu al carrer

Creiem fermament que els nostres drets no estan en venda. Ni avui, ni demà, ni mai. Per això lluitarem sempre per allò que considerem just, per lluitar contra les desigualtats creades pel propi sistema  capitalista. Per això des de la CUP Potaroja proposarem sempre, i no només en període electoral o en temporada de pactes, ficar al centre de l’acció i l’atenció a les persones, per la millora dels serveis socials.

Publicitat

Perquè escoltar les vostres propostes, és la nostra principal raó de ser. Perquè Castellbisbal necessita un canvi, una renovació estructural. I per això sempre que es vulguin retallar les llibertats del nostre poble, de les nostres veïnes, de totes aquelles persones que conviuen a Castellbisbal, ens hi trobaran de cara.

Perquè la CUP és molt més que un projecte polític, és un projecte popular, que entén que ha de ser des de la política, feta des d’abaix, des del poble, que es canviïn les coses, per això durant aquests 4 anys que comencen, no oblidarem que no són les institucions únicament on s’ha de treballar, és amb la gent, al carrer, ajudant en tot allò que sigui possible, informant, conscienciant i formant-nos, per això, volem
recordar que el nostre local, és un espai de totes, per tothom, i ja que tenim la sort de tenir un local tan ben localitzat dins de la Vila, el volem compartir amb tothom que ho desitgi, perquè totes les activitats que puguin crear xarxa i promoure la companyonia entre veïnes, són BENVINGUDES.

Publicitat