Un nou compromís

Soc Susanna Solé i Sabaté, castellbisbalenca des de l’any 2001 i impregnada potarroja fins a la medul·la. Des que vaig acabar els estudis de magisteri, educadora social i psicologia, vaig tenir clara la meva voluntat de servei als altres. Així ho vinc fent treballant a l’equip de direcció del centre penitenciari de Brians des de fa 31 anys, i des de 2015 també com a regidora i primera tinenta d’alcalde aquí a l’ajuntament.

Publicitat

És aquesta voluntat de servei públic que em fa fer un pas endavant més, per tal de seguir-ho fent amb més força i compromís com a cap de llista d’Alternativa per Castellbisbal a les properes eleccions municipals del maig del 2023, amb tot un equip que m’acompanya. Poso tot el meu coneixement i experiència, aprés al llarg de la meva carrera professional, al servei de Castellbisbal.

És apassionant el repte per la quantitat de coses que podem seguir fent tot l’equip d’Alternativa per Castellbisbal, ja que sempre hi ha coses a millorar en l’atenció directa a les persones, al centre de l’acció de govern tal com l’entenc jo; amb un enfoc local, independent dels interessos de partit, i sempre prioritzant la qualitat d’atenció ciutadana en tots els aspectes. 

Publicitat

Soc de les persones que creiem en l’esforç com a puntal bàsic a la vida. L’esforç i la constància són valors que ja em venen de casa. Son principis que he aplicat i aplico en tots els àmbits de la meva vida; amb la família, l’esport, les amistats i la feina. I ara, si cal amb més força que mai, el segueixo dia a dia a la meva dedicació a l’Ajuntament. A Alternativa per Castellbisbal volem el Castellbisbal de les persones, el teu i amb tu. Hi ha un triangle que mou muntanyes: talent, passió i esforç. A Alternativa per Castellbisbal n’estem totalment convençuts i, per això, ens agradaria poder comptar amb tu. Amb tu ho farem possible!.