Un miler de persones omplen la Plaça de l’Església en record de la Samira

Un miler de persones han participat aquesta tarda en l’acte d’homenatge a la Samira, la castellbisbalenca assassinada dijous pel seu marit.

Publicitat

La concentració, convocada per l’Ajuntament i diverses entitats municipals, ha començat amb la lectura d’un manifest institucional contra la violència masclista, que seguit de tres minuts de silenci, ha donat pas a l’emotiva intervenció de l’Ayman, un dels quatre fills de la Samira.

L’Ayman ha reivindicat amb el seu discurs la figura de la seva mare, relatant com vivía sotmesa pel seu marit, però sobretot destacant-ne la seva figura, la seva generositat i l’estima que sentía cap als seus fills i cap a totes els seus amics i familiars.

Publicitat

El discurs del fill gran de la Samira, però, no s’ha quedat en l’experiència personal. L’Ayman ha volgut aprofitar l’ocasió per denunciar la situació que viuen moltes dones que, com la seva mare, són víctimes de les seves parelles. En aquest sentit, ha animat a totes les dones a treballar juntes per una societat on no es repeteixin situacions com les que va haver de viure la seva mare.

L’acte també ha comptat amb la intervenció d’una amiga de la família, que ha homenatjat amb un breu discurs la Samira.

Author: Vicenç Moliné