Un grup de veïns demana a l’Ajuntament que retiri els llaços grocs del mobiliari urbà

Una veïna, que va explicar que parlava en representació d’un grup de castellbisbalencs, va llegir al Ple municipal de dilluns un comunicat demanant a l’Ajuntament que retiri els llaços grocs penjats en mobiliari urbà i pintats en moltes de les voreres així com les estelades que han aparegut a molts arbres dels accessos del poble.

Publicitat

En la seva intervenció, va argumentar que “molts pensen que es tracta de llibertat d’expresió, però si mirem les ordenances municipals ens adonarem que moltes d’aquestes normatives s’estan incomplint amb aquests actes”.

En aquest sentit, va recordar exemples com els llaços grocs i les estelades penjades a les rotondes d’accès al poble i a la del Canyet, tant a les faroles com als arbres, lamentant que ni la Policia Local en detectés els treballs per col·locar-les ni la brigada municipal les hagi retirat.

Publicitat

El text també va denunciar que “des de fa uns anys, les festes del nostre poble s’aprofiten per finalitats polítiques, sense deixar gaudir-ne als veïns que només volen passar una estona en família fent ús dels espais públics”.

El manifest va concloure amb la petició a l’Ajuntament de “posar-se a treballar per que la nostra convivència no es vegi afectada per aquests actes” i demanant “empatía per les persones que a dia d’avui se senten oprimides i agobiades per tota aquesta situació”. “Volem celebrar festes, volem passejar pel nostre poble sense que ens facin sentir diferents o menystinguts i, sobretot, volem que l’alcalde governi per tot el poble, ni per a uns ni per als altres”, sentencia.

L’equip de govern es va limitar a respondre que “recollia la petició” feta per la veïna.

Publicat el 4 de maig de 2018 a les 10:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné