Un grup de veïns crea una xarxa de suport per ajudar persones en situació de necessitat durant el confinament

La tercera història que ens ha arribat després de la crida per conèixer com viuen els castellbisbalencs i les castellbisbalenques el confinament és la d’un grup de veïns i veïnes que han creat una xarxa de suport mutu a nivell local amb l’objectiu de poder ajudar a aquelles persones que ho necessitin a realitzar diverses tasques durant aquest confinament.

Publicitat

“Les tasques amb les quals podem donar un cop de mà van des de passejar el gos, fer la compra, conversar per telèfon si una persona se sent sola, anar a buscar algun encàrrec a la farmàcia, etc.”, expliquen des del grup, que reconeix que de moment només ha rebut mostres de suport i voluntaris amb ganes d’ajudar. L’objectiu és “facilitar el confinament d’aquelles persones que per alguna raó o altra és preferible que no surtin a fer la compra, o a fer altres gestions importants”.

Tens alguna història solidària, entretinguda o que altres veïns puguin aprofitar per fer més portable el confinament? Contacta’ns a redaccio@772.cat i la publicarem!

Publicitat