Un grup de mestres de Polònia visita l’escola Els Arenys per formar-se

Un grup de quatre mestres de l’escola Under the Umbrella de Varsòvia, Polònia, va visitar a principis de mes l’escola Els Arenys per aprendre “recursos i tècniques per treballar de manera inclusiva i atendre a la diversitat dins l’aula”, segons han explicat des del centre.

Publicitat

Les mestres visitants, que han estat una setmana a l’escola, han arribat en el marc del projecte Erasmus+ “Different but the same”, que constitueix la primera col·laboració internacional de l’escola castellbisbalenca.

els alumnes de 5è van ser els encarregats de donar-los la benvinguda i els hi van explicar com es treballaa l’escola mentre els realitzaven un tour per les aules del centre, tot en anglès. A partir d’aqui, les mestres visitants van conviure i participar durant una setmana als grups d’educació infantil de l’escola (P3,P4 i P5).

Publicitat

“Desitgem que aprenguin moltes coses de nosaltres i a l’hora, esperem aprendre molt d’elles i de la seva manera de fer. Compartir i cooperar és fonamental per anar endavant en l’educació dels alumnes!”, expliquen des del centre.