IE Institut Escola Les Vinyes Castellbisbal

Un grup de l’Institut-Escola Les Vinyes, confinat per un possible cas de Covid-19

IE Institut Escola Les Vinyes Castellbisbal

Publicitat

Un grup de 22 alumnes de 4t d’ESO de l’Institut-Escola Les Vinyes es troba confinat per un possible cas de coronavirus, segons ha fet públic la pàgina web del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La notícia, que va començar a circular dilluns per diversos grups de pares i mares d’alumnes, no s’ha confirmat de forma oficial fins aquest dijous, quan els alumnes i 5 docents que hi han tingut contacte s’han vist reflectits en la base de dades de la web TraçaCovid.

Publicitat

Segons ha pogut saber 772.cat, els alumnes i docents van ser sotmesos a proves PCR aquest mateix dilluns, quan se’ls va confinar a l’espera dels resultats.

Tot i el confinament del grup, no s’ha confirmat el possible cas positiu que va fer activar els protocols. De fet, la Generalitat ahir dimecres el reflectía a la seva pàgina web però avui ja l’ha eliminat, donant-se la situació que segons les dades públiques en el moment d’escriure aquest article, el centre té un grup confinat sense tenir cap cas positiu.  Des del centre han declinat donar informació sobre la situació i l’Ajuntament apunta que Serveis Territorials de la Generalitat no els ha informat de cap cas positiu entre l’alumnat.