Un grup d’aturats es reuneix amb l’alcaldesa

Publicitat

Un grup de 25 aturats de Castellbisbal s’ha reunit avui amb l’alcaldessa, Conxi Llurba, la regidora Dolors Conde i el regidor David Vidal per exposar la seva situació i demanar més suport per part de l’Ajuntament.

El grup d’aturats, que fa cinc setmanes que es manifesta cada dilluns a les 11h del matí davant el consistori, reclama més ajuda per part de l’Ajuntament per poder trobar feina en alguna de les empreses dels polígons industrials de Castellbisbal.

Publicitat

En una carta que han fet arribar a l’alcaldía, centren gran part de les seves crítiques en la borsa de treball del poble. Asseguren que, tot i que l’atenció és correcte, no dóna resultats i no s’adapta a les seves necessitats.

El grup vol que l’Ajuntament “impulsi i vengui els aturats de Castellbisbal a les empreses del poble” ja que tot i haver-se reciclat ha haver repartit currículums en mà i a través d’Internet, no han tingut èxit i se senten “desamparats”.

Tot i que avui han estat reunits amb l’alcaldessa, asseguren que seguiran trobant-se cada dilluns a les 11 del matí al mateix lloc fins que l’Ajuntament els ofereixi una solució o una millora i animen a tots els aturats de Castellbisbal a unir-se a la reivindicació.

Publicat el 12 de novembre de 2012 a les 12:00 per Vicenç Moliné

  Share:

Author: Vicenç Moliné