Un bon 2015 ens ha preparat per a un millor 2016

Logotip d'Esquerra Republicana de CatalunyaDe ben segur que deixem enrere un any 2015 molt intens, també políticament. Tres eleccions: 24-M Municipals, 27-S Eleccions Parlament i 20-D Eleccions Generals han marcat el rumb a seguir dels nostres territoris i, per això, us volem donar les gràcies a tots per haver-hi participat tan activament. ERC Castellbisbal estem aconseguint els resultats més bons que mai havia tret al poble. Fins i tot, el passat 20 de desembre, vam superar el miler de votants. Desitgem estar a l’alçada i que en els propers comicis ens pugueu seguir donant la vostra confiança.

Publicitat

L’any 2015 ha servit perquè la secció local d’Esquerra Republicana donés un gran salt per situar-se a l’equip de govern on, junt amb Alternativa per Castellbisbal, encapçala un projecte municipal aglutinador i encoratjador, que intenta fer realitat el nostre programa electoral anomenat Castellbisbal, que també és vostre i on volem que hi sigui representat tothom.

Hem d’agafar ben fort les regnes d’aquest moment i aprofitar-ho, perquè no ens podem permetre el luxe de deixar escapar l’oportunitat de, entre tots, construir un nou Castellbisbal dins d’un nou país, Catalunya, que encara que no serà fàcil, tal com diu l’Oriol Junqueras: Mai no ens cansarem, mai no abandonarem, mai no ens rendirem, no ho hem fet mai i mai no ho farem. Seguim!. Com a secció local d’ERC Castellbisbal, juntament amb els nostres tres regidors, estem aprenent un munt. Mig any ha donat per a molt, però sobretot ens ha permès adaptar-nos a les responsabilitats que requereix el càrrec, escoltant, pensant i fent.

Publicitat

Afrontem, doncs, el 2016 amb molts reptes que anireu percebent al llarg de l’any. Necessitarem l’ajuda de tota la gent i de tots els grups polítics per millorar Castellbisbal. Per això, nosaltres agraïm totes les aportacions que ens feu, ja sigui a peu de carrer, al Ple Municipal o mitjançant les xarxes socials. La manera més rica de construir un model de poble és aportant criteri i participant. No deixarem ni un dia de treballar per Castellbisbal!

Sergi Bonilla

Secretaria de Coordinació d’ERC Castellbisbal

Eleccions 24-M Municipals

Diumenge, 24 de maig de 2015

erc1

erc2

Resultats electorals a Castellbisbal

Diumenge, 27 de setembre de 2015.

A Castellbisbal, la força política més votada ha estat Junts pel Sí (amb un 33% dels vots), seguida de Ciutadans (amb el 24%).

erc3

Castellbisbal en les eleccions generals del 20D

erc4
Publicat el 8 de gener de 2015 a les 15:00 per la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya

 

 

 

Author: Vicenç Moliné