La UB impartirà a Castellbisbal la segona edició del Màster en direcció d’operacions, logística i producció

La Universitat de Barcelona (UB) impartirà a Castellbisbal la segona edició del Màster en direcció d’operacions, logística i producció, un programa destinat a “professionals de diferents sectors d’activitat, tant de caire industrial, com del sector de serveis o de l’Administració”, segons han apuntat des de l’Ajuntament de Castellbisbal.

Publicitat
ballooons

El curs, que començarà el proper 23 d’octubre, s’impartirà a la sala polivalent d’Els Costals i segons resa la pàgina web de la UB, només s’hi poden matricular “persones que visquin al Vallès Occidental” o empreses que formin part de l’Associació de Municipis de la Riera de Caldes o l’associació Àmbit B-30.

El preu de la matricula al curs és de 9.000 euros i “vol contribuir a la millora de la competitivitat del teixit empresarial del territori, ampliant l’oferta de formació especialitzada” segons han explicat des de l’Ajuntament.

Publicitat
farmacia-m-castelana

En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Enrico Martinelli, considera que el curs ofereix “noves oportunitats a les empreses i ciutadans del municipi, en aquest cas, apropant-los el coneixement i facilitant que  puguin participar en el màster sense necessitat de desplaçar-se fora de Castellbisbal”.

Publicat el 13 d’octubre de 2017 a les 9:30 per Vicenç Moliné

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top