La UB impartirà a Castellbisbal la segona edició del Màster en direcció d’operacions, logística i producció

La Universitat de Barcelona (UB) impartirà a Castellbisbal la segona edició del Màster en direcció d’operacions, logística i producció, un programa destinat a “professionals de diferents sectors d’activitat, tant de caire industrial, com del sector de serveis o de l’Administració”, segons han apuntat des de l’Ajuntament de Castellbisbal.

Publicitat

El curs, que començarà el proper 23 d’octubre, s’impartirà a la sala polivalent d’Els Costals i segons resa la pàgina web de la UB, només s’hi poden matricular “persones que visquin al Vallès Occidental” o empreses que formin part de l’Associació de Municipis de la Riera de Caldes o l’associació Àmbit B-30.

El preu de la matricula al curs és de 9.000 euros i “vol contribuir a la millora de la competitivitat del teixit empresarial del territori, ampliant l’oferta de formació especialitzada” segons han explicat des de l’Ajuntament.

Publicitat

En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Enrico Martinelli, considera que el curs ofereix “noves oportunitats a les empreses i ciutadans del municipi, en aquest cas, apropant-los el coneixement i facilitant que  puguin participar en el màster sense necessitat de desplaçar-se fora de Castellbisbal”.

Publicat el 13 d’octubre de 2017 a les 9:30 per Vicenç Moliné