Txarango actuarà a Castellbisbal per la Castanyada

Fotografia dels Txarango en una de les seves darreres actuacions a Brest
Fotografia dels Txarango en una de les seves darreres actuacions a Brest

El grup musical Txarango serà el gran protagonista de la festa que la regidoria de Joventut organitzarà enguany per la Castanyada, el 31 d’octubre, segons va fer públic el regidor, Gerard Bas, a les xarxes socials.

Publicitat

Les entrades per al concert, que es celebrarà al Casal i per tant tindrà un aforament màxim d’un miler de persones, valdran dos euros per a aquells que tinguin el Carnet Jove local impulsat per la regidoria de Joventut. En cas contrari, l’entrada general costarà el doble, quatre euros.

A part, segons ha avançat el regidor, el concert també servirà per promocionar el comerç local ja que les 100 primeres entrades seran per als titulars del Carnet Jove que facin una despesa mínima encara per concretar en material escolar als comerços del poble.

Publicitat

A l’actuació, on no hi haurà ni teloners ni DJ posterior i tindrà un cost de 12.000 euros subvencionats en part pel programa .CAT de la Generalitat de Catalunya, hi podrà assistir públic de totes les edats, sempre que els menors de 16 anys vagin acompanyats dels pares o tutors legals.

Publicat el 26 d’agost de 2014 a les 16:00 per Vicenç Moliné