Tres jugadores del Futbol Sala Femení jugaran la 10a. Edició del Campionat Comarcal amb la selecció del Vallès Occidental

Les jugadores del Futbol Sala Castellbisbal Femení Mara Carrasco, Lucia Farrè i Anna Arjona han estat convocades pel primer entrenament de la selecció comarcal del Vallès Occidental per jugar la 10a Edició del Campionat Comarcal que tindrà lloc a Blanes els pròxims 5 i 6 de desembre.

Publicitat

Aquesta notícia se suma també al fet que les entrenadores Mar Fernández, de l’aleví femení B i la Dèlia Martínez, de l’infantil femení, han estat escollides per dirigir la plantilla de la selecció alevina femenina del Vallès Occidental.

A més, el Ricard Parera, entrenador de l’aleví femení A, ha estat escollit per quart any consecutiu un dels tres entrenadors de la selecció infantil femenina del Baix Llobregat, en col·laborar un club d’aquesta comarca.

Publicitat

La notícia ha estat rebuda amb molta il·lusió i motivació per l’equip potaroig i en especial per la seva escola femenina que actualment compta amb 38 jugadores d’entre 6 i 13 anys.