Tres grups de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, confinats per tres casos positius de Covid-19

L’escola Mare de Déu de Montserrat ha hagut de confinar tres grups d’alumnes, un de P4, un de 4t i un de 6è, per tres casos de coronavirus en una única unitat familiar, segons han confirmat des del mateix centre.

Publicitat

Juntament amb els alumnes s’han confinat les tutores dels tres grups i se’ls ha realitzat la prova PCR al CAP Joan Planas.

Segons han explicat des del centre, els materials i activitats de cada grup bombolla i els horaris de connexions per continuar la docència telemàtica ja estaven preparats i avui mateix les professores han pogut començar les classes virtuals.

Publicitat

Amb aquests ja són 4 els grups confinats als centres educatius de Castellbisbal, després que la setmana passada es confinés un grup de l’Institut-Escola Les Vinyes per un possible cas positiu.

Malgrat aquests casos, l’índex de risc de contagi a Castellbisbal manté una tendència a la baixa i s’ha situat en un 6,92, un nivell que la Generalitat considera “molt baix” després que només s’hagin detectat quatre casos nous en els darrers 15 dies.