Tres farmàcies de Castellbisbal comencen a oferir tests d’antígens per a infants i monitors de casals

Tres farmàcies locals van començar a oferir la setmana passada un servei de tests d’antígens gratuit per a infants i monitors de casals de lleure. Aquests es poden adreçar a qualsevol de les tres farmàcies, Laura Pedró, Anna Gracia i Gaudí16, per fer-se el test i rebre el resultat a través de l’aplicatiu La Meva Salut del departament de Salut.

Publicitat

Des de la Farmàcia Laura Pedró expliquen que per fer-se el test de forma gratuita cal portar el correu electrònic enviat per la Direcció General de Joventut a través de l’entitat de lleure o el document de la declaració d’autoresponasabilitat. En aquest sentit, apunten que estan realitzant els tests en horari de 8 a 9 del matí els dilluns, dijous i divendres i de 20:30 a 21:30h el dimarts i dimecres però recomanen “demanar cita per telèfon o presencialment”.

Durant la primera setmana “l’afluència no ha estat elevada, segurament perquè molts d’ells no havien rebut el correu electrònic”, expliquen, confiant que aquesta setmana, malgrat ser la última dels casals d’estiu, augmenti el nombre de d’assistents.

Publicitat

Aquest programa és una proposta conjunta del Departament de Salut i el Departament de Drets Socials i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya per ampliar la identificació de nous casos i tallar les cadenes de transmissió en aquest ambit, que inclou milers d’infants i joves arreu de Catalunya.