Tots els detalls de la Cavalcada de Reis d’aquesta tarda

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ja són aqui i avui a les 18:30 començaran a desfilar pels carrers de Castellbisbal en direcció a El Casal, on recolliran les cartes de tots els infants del poble.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

Abans de la cavalcada, els que ho desitgin, també podran portar la seva carta al Patge Reial Namir, que a les 17h obrirà la seva carpa a la Plaça de l’Esglèsia acompanyat dels gegantons de la Colla Gegantera, el Manelet i la Vicententa, que al mateix temps que el patge recull les cartes a ses majestats, recolliran els xumets que els infants els vulguin entregar.

Tot i que el patge reial serà a la Plaça fins a les 19h, la cavalcada començarà mitja hora abans a la Plaça Catalunya, seguint el recorregut tradicional de l’acte pel carrer Pi i Margall, Carrer Major, Bassa i Ajuntament, on els rebran els alumnes de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch, abans d’anar cap al Casal.

Publicitat
Dental Gaudi

Com els darrers anys, els carmels que els reis i els patges llençaran a tothom que els dongui la benvinguda serà aptes per a celíacs i l’Ajuntament ha posat especial émfasi en les mesures de seguretat per evitar accidents durant la cavalcada.

Publicat el 5 de gener de 2018 a les 13:00 per Vicenç Moliné

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top