Toni Pons repetirà com a cap de llista d’ERC

Toni Pons serà de nou el candidat a l’alcaldia de Castellbisbal per part d’Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions municipals de l’any vinent, segons ha fet públic el partit.

Publicitat

L’elecció del candidat es va formalitzar a principis de mes, en una assamblea ordinària que va escollir a Pons per repetir en el càrrec.

Segons ha manifestat en un comunicat, Pons assegura que “continuarà treballant per construir una República Catalana des de l’àmbit local amb eficàcia, honestedat i eficiència tal com ho han estat fent tots els regidors d’ERC durant els dos anys que van estar a l’equip de govern i ara a l’oposició”.

Publicitat

Pons va obtenir els millors resultats d’ERC a l’Ajuntament de Castellbisbal l’any 2015, quan el partit va ser el tercer més votat obtenint tres regidors, que van arribar a un acord de govern amb Alternativa per Castellbisbal.

L’any passat, però, els regidors d’Esquerra van abandonar l’equip de govern després que l’alcalde retirés les competències al seu líder, Pons, al·legant la pèrdua de confiança en el regidor que, segons el pacte, havia d’assumir l’alcaldia aquest passat mes de febrer.

Pons és el primer cap de llista confirmat per a les properes eleccions municipals d’entre els partits amb representació al Ple municipal.

Publicat el 25 de juny de 2018 a les 9:00 per Vicenç Moliné

 

Author: Vicenç Moliné