Toc Toc estrena el retorn a l’aforament complet d’Els Costals

Toc Toc va tenir l’honor d’estrenar aquest cap de setmana la tornada de l’aforament complert per a Els Costals després de gairebé dos anys de pandèmia. L’obra produida per la companyia Molta Comèdia i representada per actors castellbisbalencs, va ser la primera per a la que es van poder posar a la venda totes les localitats de l’auditori, sense reservar espais buits per aïllar els grups bombolla.

Publicitat

El canvi en la normativa del Procicat, que fins ara deixava només omplir el 70% d’espais interiors com Els Costals, és a dir 274 butaques, va permetre posar a la venda un centenar més d’entrades per a cada una de les dues sessions de l’obra, que només es representava aquest cap de setmana.

Segons han informat els organitzadors de l’obra, les entrades estaven gairebé esgotades per les dues funcions, pel que amb l’anunci del canvi en la normativa, es va obrir la taquilla dissabte al matí i una hora abans de la funció per acabar d’omplir l’aforament, tot i que no es van acabar d’esgotar totes les entrades.

Publicitat

Tal i com han confirmat des del departament de Cultura, amb l’actual normativa de mesures de prevenció de la Covid-19 dictada pel Procicat, l’aforament complert serà la norma per als propers espectacles a Els Costals, mantenint-se només l’obligatorietat de portar mascareta i les accions informatives recomanant mantenir la distància el màxim possible i una higiene de mans adequada.