Tècnics municipals trucaran a tota la gent gran del poble per saber les seves necessitats

Tècniques municipals de la regidoria de de Serveis a les Persones trucaran durant les properes setmanes a totes les persones grans de Castellbisbal per conèixer les seves necessitats alhora que comprovar que estiguin bé en aquells casos en que viuen soles.

Publicitat

En una primera ronda de trucades, iniciada avui, es tornarà a comprovar l’estat d’aquelles persones d’edat avançada que viuen soles. Una campanya similar a la que ja es va realitzar durant la primera onada de la pandèmia per detectar aquells casos que necessitàven assistència municipal.

Aquesta vegada, però, la campanya forma part d’una enquesta general amb l’objectiu de “conèixer millor la gent gran i així poder adequar els serveis i activitats que els ofereix” l’ajuntament. Així, a les trucades a les persones grans que viuen soles les seguiran una ronda de trucades a tota la resta d’aquest col·lectiu. “En aquest cas, l’objectiu de les trucades serà conèixer els serveis públics municipals que utilitzen i els que voldrien tenir així com demanar-los si l’oferta d’oci que tenen al poble els satisfà o si hi troben a faltar algunes activitats”, expliquen des del consistori.

Publicitat

Les trucades les realitzarà l’equip de dinamitzadores de l’Espai de la Plaça, actualment tancat degut a les restriccions per prevenir contagis de Covid-19.

 

Publicitat