#SOSAutònomsCastellbisbal

Ara que ja ens trobem sortint gradualment de la crisi sanitària, és el moment d’afrontar la crisi social i econòmica, i en aquest camí, ens trobem amb la greu situació que està patint – i encara haurà d’afrontar – el nostre comerç local.

Publicitat

Assessorar, acompanyar i donar suport

El comerç dóna vida al nostre poble. És fàcil d’entendre això. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’ha proposat un pla de contingència elaborat principalment entre els grups municipals de Socialistes de Castellbisbal i l’actual equip de govern per donar resposta a la situació actual del comerç local. En aquest pla es contempla tot un conjunt d’ajuts econòmics i propostes entre altres, d’assessorament i suport amb material sanitari per la seva activitat. Mesures excepcionals per a una situació sense precedents. Ara és el momento de reinventar-se, ser proactius i valentes per sortir amb més fortalesa i units i unides d’aquesta crisi per no deixar a ningú enrere.

Publicitat

Objectiu: Reactivar el nostre Comerç Local

Consumir en els comerços de proximitat és una bona fórmula per a contribuir a la recuperació local. Els diners que invertim a les botigues del nostre poble continua circulant pel mateix contribuint a la prosperitat econòmica del nostre entorn més pròxim. Aquest benefici reverteix en el nostre favor redistribuint-se a les persones i famílies de Castellbisbal.

Comprar a les botigues locals és invertir en nosaltres mateixos.

El comerç local cuida i acarona cada producte que ofereix. Una petita botiga només vendrà productes en els quals està segur de la seva qualitat, productes que ell mateix compraria. El petit comerç és confiança i tracte personalitzat. Darrere del taulell, ens trobem un autèntic especialista que podrà aconsellar-nos sense presses, el coneixement i l’atenció de les quals aporten un valor afegit al simple acte de comprar. Ens coneix i la coneixem, és el nostre veí o veïna i confiem en ella. Saps que et donarà el millor perquè vol tornar a veure’t.

Són persones relacionades amb el municipi, família, amics i amigues – alguns d’ells ho són a més des de fa diverses generacions-, gent a la qual coneixem, saludem pel seu nom, gent que tenim a prop i a la qual ens trobarem dia a dia. Persones que emprenen i arrisquen i contribueixen a humanitzar l’espai en el qual convivim.

Parlem de L’Aida, de perruqueria Aida, Yolanda del Pica i Pa i la Dolors de la perruqueria Dolors, Belén del gimnàs Castellbisbal, Jessy del Dicky i en Javier del magatzem d’electrodomèstics. Ho fem de la Mary del Bar Llibertat, la Rosario i la Alicia de l’Inforsoft i la Dolors de calçats Nuuk, la Montse de Ca la Montse i la Sònia de la Barretina, en Marc de Sojo Budokai i en Joel de Beauty Salon. L’Andrea del Kids&Us i la Marta d’òptica Castellbisbal. La Irene d’estudi 33 i la Míriam de La Gata i el belitre, la Neus de Dental Gaudí i la Estefania de Bambú, entre altres. Ho fem per tots els professionals autònoms del nostre municipi que formen part del teixit econòmic del nostre poble, com ja ho fan de nosaltres.

Sempre hem defensat que el comerç local és el cor que dóna vida al nostre poble i ara, és el moment de fer-ho bategar de nou entre tots i totes.

#ÉsAraoMai #FemPoble #FemCastellbisbal