S’organitza per primer cop una Lan Party a Castellbisbal

Publicitat

El proper 15 de desembre és la data escollida per la celebració de la Lan Party 0.5 de Castellbisbal. És el primer cop que s’organitza un esdeveniment d’aquestes característiques a la nostra vila i el lloc que s’ha triat per fer-la és el foyer d’entrada a l’Auditori d’Els Costals. La numeració de 0.5 asseguren que és perquè consideren aquesta Lan Party com una versió beta (en fase de proves) de la que es pretén fer l’any vinent.

La inscripció a l’esdeveniment és gratuïta i s’haurà de formalitzar al Punt d’Informació juvenil abans del dia 7 de desembre o bé per correu electrònic a lanpartycastellbisbal@gmail.com. El fet d’inscriure’s suposa la prèvia acceptació de les bases i el dret a rebre una identificació que permetrà entrar i sortir del recinte, que gaudirà de personal de seguretat durant la celebració de la Lan Party. Alhora, la identicicació permetrà l’accés a la zona d’acampada que s’habilitarà.

Publicitat

Una Lan Party és un esdeveniment on es reuneixen diverses persones amb els seus ordinadors per jugar, compartir i intercanviar informació ben diversa. Els ordinadors estan connectats entre ells a través d’una xarxa local, d’aquesta manera, és possible que els assistents puguin jugar a una gran varietat de jocs en grup, així com intercanviar fitxers a alta velocitat.

Fonts de l’organització han avançat en primícia a aquest diari que es faran competicions de Guitar Hero 3, Smash Bross Brawl i Mario Kart. I que durant la tarda-vespre hi hauràn les actuacions de DJ Kañitek i DJ Gomy (guanyador de l’últim concurs de DJ’s que va tenir lloc a la nostra vila). Tanmateix l’acte comptarà amb una paradeta de begudes i comptarà amb diverses sorpreses pels participants.

A l’esdeveniment hi col·laborarà l’organització de la FiberParty, la Lan Party més coneguda de Catalunya, aportant-hi part del material, així com ajudant amb el muntatge i manteniment de la infraestructura.

L’organització de l’acte, que a part de Fiberparty també compta amb la participació de JJ Gómez, l’Ajuntament de Castellbisbal, Bésame tonta Productions i Disbauxa, preveu que hi pugui haver un total de 40 assistents, es mostren convençuts que la iniciativa acabarà agafant arrels a la nostra vila.

 Publicat el 27 de novembre de 2012 a les 10:30 per Albert Miralles