S’inaugura l’exposició sobre l’1 d’octubre

La Comissió de l’1 d’octubre, formada per les entitats i els veïns que van participar en el referèndum, va inaugurar el dilluns una exposició que recull els fets d’aquell dia.

Publicitat

Organitzada en dues parts, la primera apel·la als sentiments i els testimonis dels participants amb frases i reculls de textos. Mentre que la segona és un recull fotogràfic que va des de la concentració a primera hora per assegurar l’obertura de les escoles, els moments de la votació, l’entrada de la Guàrdia Civil a Les Vinyes, el recompte i les concentracions posteriors.

Publicitat

Els organitzadors van donar el tret de sortida a la mostra dedicant unes paraules a tots els veïns i veïnes que van ajudar a fer possible la consulta i afirmant que “tothom va posar la cara perquè el dret a votar s’imposés i ho vam aconseguir amb la força de la dignitat, orgull de tot un poble”. També hi va intervenir l’alcalde Joan Playà, present a l’acte, que va titllar l’exposició de “necessària” per no oblidar “el que va patir la vila només fa un any”.

Publicat el 13 de setembre de 2018 a les 9:30h per Laura Grau