S’inaugura l’exposició sobre l’1 d’octubre

La Comissió de l’1 d’octubre, formada per les entitats i els veïns que van participar en el referèndum, va inaugurar el dilluns una exposició que recull els fets d’aquell dia.

Publicitat
Dental Gaudi

Organitzada en dues parts, la primera apel·la als sentiments i els testimonis dels participants amb frases i reculls de textos. Mentre que la segona és un recull fotogràfic que va des de la concentració a primera hora per assegurar l’obertura de les escoles, els moments de la votació, l’entrada de la Guàrdia Civil a Les Vinyes, el recompte i les concentracions posteriors.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

Els organitzadors van donar el tret de sortida a la mostra dedicant unes paraules a tots els veïns i veïnes que van ajudar a fer possible la consulta i afirmant que “tothom va posar la cara perquè el dret a votar s’imposés i ho vam aconseguir amb la força de la dignitat, orgull de tot un poble”. També hi va intervenir l’alcalde Joan Playà, present a l’acte, que va titllar l’exposició de “necessària” per no oblidar “el que va patir la vila només fa un any”.

Publicat el 13 de setembre de 2018 a les 9:30h per Laura Grau

Autor

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top