S’han acabat les Festes….. “A tot gas pel 2019”

En aquetes dates és costum fer balanç de l’any que acaba i fer-se propòsits per l’any que s’enceta.

Publicitat

Aquest any esgotat fa pocs dies ha esdevingut un any  amb la Llibertat d’expressió a la corda fluixa. Marcat per les querelles, actuacions fiscals, repressió i censura.

L’any del Govern del President Torra, de l’aixecament del 155, del creixement de l’extrema dreta, i del ressorgiment sense complexes del feixisme.

Publicitat

Per Catalunya ha estat un any de llarga excepcionalitat , un any on la ciutadania , l’activisme i els moviments sociopolítics ,una vegada més, han marcat de manera aclaparadora el ritme polític.

A nivell municipal un any de transició , de “salvar els mobles”, un any on s’ha escenificat a la perfecció la ruptura del pacte de govern AxC-ERC, on de tant en tant hem pogut contemplar alguna picada d’ull entre partits polítics , on algun partit polític ha “tret pit” per fer seves iniciatives /projectes , amb propòsit  clarament electoralista, i tot sovint poc pensats realment per  les persones. En definitiva, un any on el govern municipal i els partits polítics han rascat l’aprovat .

Ara toca afrontar el 2019  “a tot gas” amb dos actes importants, el judici als nostres presos polítics i les eleccions municipals.

Junts per Catalunya Castellbisbal demana el Punt i final a la judicialització del conflicte polític, amb l’alliberament dels presos, el retorn dels exiliats amb seguretat  i garanties per tal de poder exercir els seus drets polítics amb plenitud i la restitució de les institucions catalanes.

Essent aquest un any  marcat per les eleccions municipals els reptes pel 2019 de Junts per Catalunya Castellbisbal són molts i en molts àmbits. Reptes difícils però alhora fàcils si els encarem amb optimisme i positivisme, amb decisió, estratègia i voluntat de fer.

Volem un municipi millor, viu i dinàmic, econòmicament fort, socialment responsable, segur, que integri a tothom, amb un urbanisme pensat per la gent i per a la gent, on es protegeixi el petit comerç i l’economia social i solidària.

Un Castellbisbal amable i saludable, on el més important siguin les persones.

Desitgem que els reis us hagin portat moments de màgia i felicitat amb els vostres éssers estimats. Sense oblidar-nos de ningú (llaç groc)

Molta salut per tothom!!!

Author: Vicenç Moliné