Sessió de risoteràpia a l’Illa

Risoteràpia 2El passat divendres 14 de desembre, l’Illa Esportiva de Castellbisbal va organitzar una sessió de risoteràpia dins el cicle de dinamitzacions que ha creat pel curs 2012 – 2013.

Publicitat

La sessió va comptar amb l’assistència de 15 persones que durant una hora i mitja van estar a carreg de la mediadora Rosario Trillo. Trillo, que també és professora de pilates, va incorporar jocs de  psicomotricitat, relaxació i expressió corporal passant per les diferents fases en què consisteix la risoterapia: Coneixement d’un mateix, desinhibició amb el grup i finalment, exercicis específics per riure.

Aquesta tècnica psicoterapèutica, que ja es practicava a l’Edat Medieval per facilitar la digestió dels senyors feudals, ajuda a reduir el nivell d’estrès, l’insomni i fins i tot relaxa la massa muscular, que permet disminuir els dolors d’una persona amb fibromiàlgia. A més, augmenta l’energia fent que l’actitud d’una persona sigui més positiva davant d’un problema. Risoteràpia 3

Publicitat

“Fer sessions en grup ajuda a millorar el teu estat personal. Amb el sol fet de ser alegre, ajudes, ho comparteixes i la resta de persones ho agraeixen” apuntava Trillo, molt contenta amb la participació del conjunt que va realitzar a la sessió. Ells també en van sortir molt satisfets i van demanar poder fer-ne un altre al seu costat.

 

Publicat el 18 de desembre de 2012 a les 17:45 per Laura Grau