S’esgoten les entrades per la Festa de Cap d’Any

IMG_20141229_180416
Les entrades per la Festa de Cap d’Any

Aquesta tarda s’han esgotat les entrades per la Festa de Cap d’any al Casal, segons han informat fonts de la regidoria de Joventut.

Publicitat

En total, s’han venut 923 entrades que s’han esgotat en quatre dies. Només avui, segons informen, n’han venut unes 250. L’aforament del Casal és de 978 persones i la diferència s’ha repartit entre entitats juvenils com l’Esplai o l’Envelat, els Diables que faran la barra de la festa i els Campaners, que toquen les campanes de l’Església anunciant el nou any.

El fet que s’hagin esgotat significa que el mateix dia de la festa no s’obriran les taquilles i només es podrà accedir al Casal amb l’entrada que s’ha venut fins avui al Punt d’Informació Juvenil d’Els Costals.

Publicitat

El mètode d’accès a el Casal serà el mateix que es va utilitzar per al concert de Txarango, amb entrades en forma de polsera per evitar la reutilització i un control d’accés a l’exterior de l’edifici, on es comprovarà que no s’entrin begudes.

La venda d’entrades, a més, ha servit per promocionar el Carnet Jove del municipi, que gràcies al descompte dels 50% en el preu de l’entrada i la possibilitat d’aconseguir-les amb antel·lació, ja hi han més de 400 joves amb carnet.

Publicat el 29 de desembre de 2014 a les 18:20 per Vicenç Moliné