Una seixantena de comerços mostren cartells amb poemes per celebrar Sant Jordi

Un total de 59 comerços i serveis de Castellbisbal, als que cal afegir tres equipaments municipals, s’han sumat a la campanya del Servei Local de Català amb motiu de Sant Jordi.

Publicitat

La campanya, que fa setmanes que és en marxa, consisteix en penjar en l’establiment un o diversos cartells amb poemes en català, cadascun amb la seva imatge. Alguns establiments, que ja van col·laborar amb la campanya, l’any passat, en tenen més d’un, pel que el total de cartells arriba als 81, amb fragments de poemes de 28 poetes i 14 poetesses.

“L’objectiu és visibilitzar la llengua i el Servei Local de Català. Com a resultat de la relació que s’ha travat amb els comerços, l’any passat més de 50 establiments es van adherir al Voluntariat per la Llengua”, apunten des del Servei Local de Català, que recorden que aquesta ja és la sisena edició de la campanya, cada una amb una temàtica pròpia.

Publicitat

Alguns dels establiments que hi han col·laborat són el Centre d’Anglès Castellbisbal, la Masia Restaurant Can Campanyà, el supermercat Bonàrea, l’agència de viatges TecniTravel o la clínica Dental Gaudí.

Publicat el 20 d’Abril de 2018 a les 17:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné