Seguiment mínim de la vaga general a Castellbisbal

La vaga general convocada ahir per la Intersindical-CSC amb el suport de l’Assamblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural va tenir un seguiment reduit a Castellbisbal, on els efectes de l’aturada es van notar sobretot en les carreteres i els centres educatius.

Publicitat
moreno-pintor

Segons han explicat des de l’Ajuntament, el seguiment entre els treballadors municipals ha estat més reduït que el que hi va ahver durant l’aturada de país del 3 d’Octubre i en els centres educatius el seguiment ha estat desigual. Mentre que l’Institut i l’IE Les Vinyes han funcionat amb serveis mínims, als altres centres el seguiment ha estat menor.

A nivell de mobilitat, moltes de les vies que passen pel terme municipal de Castellbisbal es van col·lapsar a primera hora pels piquets organitzats a municipis veïns com Molins de Rei, Rubí o Abrera.

Publicitat
cooperativa-aagricola

La jornada de vaga va acabar amb una concentració a les portes de l’Ajuntament que va reunir un centenar de persones i on es va llegir un manifest demanant l’alliberament dels líders de l’ANC i Òmnium així com els vuit exconsellers empresonats.

Publicat el 9 de novembre de 2017 a les 9:00 per Vicenç Moliné

olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top