Sant Jordi torna a la Plaça de l’Església

La diada de Sant Jordi tornarà a celebrar-se aquest dissabte com abans que la pandèmia de Covid-19 obligués a evitar les concentracions de gent. Si el temps ho permet, la Plaça de l’Església i els carrers adjacents tornaran a ser el punt de trobada de centenars de castellbisbalencs a la cerca de llibres, roses i activitats culturals.

Publicitat

Així, els llibres i les flors tornaran a ocupar els carrers del centre Castellbisbal i és que la llibreria La Barretina, que l’any passat va instal·lar una petita parada a la porta del seu establiment al carrer Major, tornarà a ubicar-se durant tot el dia a la Plaça de l’Església amb les últimes novetats editorials.

A pocs metres s’ubicarà Floristalia, l’única floristeria de Castellbisbal, que ha optat per instal·lar la seva parada davant de la seva botiga, al carrer Pi i Margall 10, per tenir més a prop les neveres que ajuden a conservar millor les flors.

Publicitat

La jornada es complementarà amb tallers al Museu de la Pagesia i recitals al Pati de l’Esbarjo, que també acollirà un cicle de presentacions de llibres d’autors locals.


  Share: