Sant Joan repeteix format de pandèmia mantenint la tradició

Per segon any consecutiu, no hi ha hagut foguera de Sant Joan al parc Folch i Torres. L’Ajuntament ha optat per repetir el format d’acte amb aforament reduit i necessitat de demanar entrades que va estrenar l’any passat amb motiu d’aquesta festa popular i que ha estat la tònica per a les cites culturals dels darrers 12 mesos.

Publicitat

Fidels a la tradició, el Club Ciclista Castellbisbal van anar a buscar la Flama del Canigó al Coll d’Ares, a la frontera amb França, i la van portar fins a Castellbisbal passant per Terrassa i Ullastrell, que ja comptem amb el club potarroig per fer-los arribar la flama. A Terrassa, corredors del Club Mindundis Team es van sumar a la comitiva, i ja al poble, van travessar de forma discreta el nucli urbà des de la Plaça Catalunya fins a Can Margarit, on se li va fer una rebuda amb un acte tancat i es va llegir el tradicional discurs d’Òmnium Cultural.

La celebració va seguir el dia de Sant Joan amb dos recitals, també als jardins de Can Margarit, un del grup Ballaveu i les tradicionals sardanes de la Cobla La Principal de Terrassa.

Publicitat

Arribada de la flama del Canigó a Can Margarit