Reptes il·lusionants, motivació màxima

Logotip d'Esquerra Republicana de CatalunyaEn l’àmbit nacional, cal remarcar que som l’única formació política del poble que hem signat els cinc punts que ens va presentar l’Assemblea Nacional Catalana. ERC és un partit netament independentista, per tant, entenem que són els eixos bàsics que hem d’assumir com un compromís des de l’entorn municipal, en aquests moments cabdals del procés cap a la independència.

Publicitat

Som l’únic partit al poble a qui l’Assemblea Nacional Catalana dóna suport en aquestes eleccions municipals, perquè hem posat els interessos del país i del procés per davant dels interessos de partit.

En aquest moment, els independentistes no ens podem permetre el luxe de no signar un document com el que ens ha ofert l’ANC. Creiem que, amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana i dels diputats d’Esquerra a totes les institucions, som la millor opció per a tots els independentistes que creuen que la independència es fonamenta des de les bases, configurades pels regidors i els alcaldes dels ajuntaments. Per això, calen molts alcaldes i regidors independentistes compromesos amb aquest procés que, des de la societat civil i els partits polítics, el 24 de maig ens portarà a començar a guanyar la independència.

Publicitat

ERC castellbisbal 2015-14En l’àmbit local, treballarem fermament en un doble compromís: el social i el cívic. Volem incidir en la fi d’injustícies socials, en l’accés de tothom a l’estat del benestar i, sobretot, volem incidir en un progrés econòmic sostenible, eix per poder ajudar a crear llocs de treball al poble. Creiem en un model ètic de fer política, en què sempre ha de predominar l’interès col·lectiu i en què la corrupció i l’especulació no hi tenen cabuda. La transparència, l’agilitat en la gestió i l’apropament de la política als ciutadans són claus per a l’Ajuntament que volem. La gent que formem part de la candidatura d’Esquerra estem preparats per assumir tots els reptes que la gent de Castellbisbal ens vulgui encomanar amb els seus vots. Tenim un programa que s’ha elaborat tenint en compte els suggeriments de molta gent, d’entitats, de col·lectius i d’associacions. Els veïns que ens presentem per Esquerra defugirem la vella manera de fer política, en el nostre programa tenim moltes propostes de regeneració democràtica que faran que l’empremta d’Esquerra al nou Ajuntament es noti des del primer dia. Volem tenir en compte les opinions de les entitats i associacions en tot allò que els afecti, dotant-los de mecanismes per interactuar amb l’Ajuntament periòdicament, creant consells assessors que acostaran les decisions a la gent.(Podeu consultar el nostre programa electoral sencer aquí: PROGRAMA ELECTORAL

Tenim clar quin poble volem i què cal fer per donar resposta a les necessitats i als reptes per fer un poble millor per viure-hi. Cal girar full al passat, el repte és mirar cap al futur amb gent nova, amb gent preparada, amb gent que és al costat de la societat civil i amb gent que vol un futur millor per a les generacions presents i futures.

El proper diumenge, 24 de maig, votar Esquerra és votar el nostre compromís social per fer un poble més just i participatiu, és votar república, perquè creiem en la igualat d’oportunitats i és votar país, un país que el volem lliure: en aquest procés som la garantia i la millor opció.

Feu-nos confiança!

Esquerra és futur, Esquerra és compromís, nosaltres no us decebrem!

David Asensi

Author: Vicenç Moliné