Relleu a la junta dels Amics de Sant Antoni a dues setmanes dels Tres Tombs

Miquel Quiles serà el nou president dels Amics de Sant Antoni

La junta de la Colla d’Amics de Sant Antoni s’ha renovat per complet només dues setmanes abans de la celebració dels Tres Tombs d’enguany, previstos per al 5 de març.

Publicitat

Segons reconèixen en una carta enviada a 772.cat els membres de la nova junta, “la festa d’enguany va estar a punt des suspendre’s ja que la junta que tots coneixem havia plegat”. La nova junta, amb en Miquel Quiles com a President, ha pres el relleu aquesta mateixa setmana i no ha tingut temps de preparar el llibret amb el que tradicionalment s’anunciava el programa d’actes entorn els Tres Tombs i que servia per finançar l’entitat.

“Des de la nova directiva volem demanar disculpes a tots els que sempre ajudaveu a fer possible la revista. És per això que aquest any editarem un díptic amb la programació de la festa i de cara a l’any que ve contem amb tots vosaltres per tal de tornar a publicar la nostra revista, que no és sols un programa d´actes”, expliquen des de la nova junta.

Publicitat

El relleu arriba just després de la celebració dels 25 anys de l’entitat i que aquesta fes d’amfitriona per a la Trobada Nacional de Tres Tombs que es va celebrar el passat 8 de maig a Castellbisbal.

Publicat el 22 de febrer de 2017 a les 13:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné