La regidora Susana Solé participa en un debat de TVE sobre el procès independentista

La regidora Susana Solé va participar el passat 27 de gener en el programa Ara i Aquí de Televisió Espanyola, on va donar la seva opinió i va debatre sobre la situació dels líders i exconsellers independentistes empresonats arrel dels esdeveniments de finals de l’any passat.

Publicitat

Segons ha explicat la pròpia regidora, va assistir al programa després que l’ANC l’hi oferís, ja que el programa havia demanat a l’entitat independentista que els posés en contacte amb una persona a favor de la independència de Catalunya per participar-hi com a públic i intervenir.

Tot i anar-hi a títol individual, Solé ha explicat que quan l’equip de producció va saber que era funcionària de presons -en cap moment va indicar que era regidora de l’Ajuntament de Castellbisbal-, van decidir preguntar-li directament per la situació dels líders i polítics presos en qualitat de treballadora del sistema penitenciari quan, segons ha explicat, anava al programa com una particular, no per la seva feina.

Publicitat

El presentador, Carlos Fuentes, li va preguntar directament per la situació dels presos i Solé va entrar en un debat amb els tertulians del programa sobre si es tracta de presos polítics.

El video de la seva intervenció es pot veure a continuació, a partir del minut 33.

Publicat el 15 de febrer de 2018 a les 9:30 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné