Regals pota-rojos: pels que s’atreveixen

S’acosten les festes de Nadal i amb elles els dilemes sobre què regalar. Aquest any, a 772.cat et proposem un seguit de productes i experiències totalment pota-roges perquè, no només encertis, també puguis comprar-los a Castellbisbal.

Publicitat

T’ha tocat algú inquiet, a qui agrada passar la tarda fora de casa, escapar-se de tan en tan i aprendre coses noves? A Castellbisbal hi ha espai i temps per a tot, per viure experiències en família, amb amics o sol.

Publicitat

Tecnitravel viatges

L’agència de viatges Tecnitravel et proposa que regalis experiències úniques fora de casa. Escapades romàntiques, de relax, gastronòmiques i d’aventura. També ho té tot preparat per a que l’encertis amb un viatge familiar a Disneyland o un creuer per gaudir en parella. Un regal que podeu gaudir tots i que us portarà tan lluny com imagineu!

Centre d’Anglès Castellbisbal

I si regales un estiu fora de casa? I a més a més aprenent anglès. Al Centre d’Anglès t’ajudaran a trobar el millor campament d’estiu a l’estranger o cursos durant tot l’any a Anglaterra. Per aquells a qui no els fa por submergir-se en una altra cultura i aprendre de la millor manera l’idioma. També tenen a punt cursos per adults. Just do it!

Can Nicolau

Pels que han dit mil vegades que han d’arreglar el jardí, el planter de Can Santeugini Can Nicolau ho té tot a punt per emprendre un dels propòsits d’any nou. A part d’arbres de Nadal que poden omplir el menjador per a tota la família, hi trobaràs ponseties i testos al 50%.

Balloons Festes

Si estàs pensant en un regal per a tota la família a Balloons et proposen llogar la sala per qualsevol de les vostres celebracions. Podreu gaudir tots junts en un espai gran i adequat pels més petits. Tenen el “xiki parc” obert tot el Nadal!