Regals pota-rojos: pels que els agrada cuidar-se

S’acosten les festes de Nadal i amb elles els dilemes sobre què regalar. Aquest any, a 772.cat et proposem un seguit de productes i experiències totalment pota-roges perquè, no només encertis, també puguis comprar-los a Castellbisbal.

Publicitat

Et proposem un seguit de clíniques i centres perquè regalis salut i tranquil·litat. Experiències i productes ideals per a aquells a qui els agrada cuidar-se, que es dediquen una estona i que es preocupen per la seva salut.

Publicitat

Dental Gaudí

A la Clínica Dental Gaudí hi trobaràs un blanquejament dental amb un 50% de descompte. Un tractament d’estètica dental que ajudarà a tenir una bon salut vocal i a els millors dels somriures! Si te’l regales a tu, el podràs gaudir fins el 15 de gener i si és un regal fins el 31 de març.

Farmàcia Laura Pedró

A la Farmàcia del carrer Jacint Verdaguer hi trobaràs una selecció de productes especial pels amics invisibles, pels més petits i per a tota la família en general. Et recomanen els productes d’aromaterapia per millorar les teves defenses i els de dermo cosmética.

Centre Mèdic Integral

Si t’ha tocat fer un regal a una persona que tot el dia va amunt i avall, al centre mèdic tens moltes opcions per a que millori la salut d’esquena: pac d’un massatge descontracturant i un de relaxant, una sessió de pressoteràpia i una de reflexologia, una sessió de reiki i un massatge relaxant i una neteja facial i un drenatge linfàtic facial.

El Rebost de la Natura

Per convertir la llar en un lloc relaxant i còmode, al Rebost de la Natura et proposa regalar una làmpara de sal rodona de l’Himalaya. També té preparats pacs per relaxar-se a casa i dedicar-se uns minuts cada dia: el tractament facial de Shilart o un pac de cremes pel cos.

Art Dental

Coneixes l’ortodòncia invisible? A Art Dental et conviden a descobrir l’Invisalign i els seus múltiples avantatges en estètica dental. Pots regalar aquest tractament o algun dels molts que ofereixen, per ajudar a la persona que estimes a encarar els dies amb el millor dels seus somriures.

Benestar

I per aquells a qui agradar-se cuidar-se tot l’any, Benestar t’ofereix els seus entrenaments personalitzats per millorar la salut d’esquena, la flexibilitat, la relaxació i la condició física. A més, estan a punt d’obrir un centre amb activitats dirigides, per si la persona a qui has de fer el regal prefereix una sessió en grup.