Què fem i què farem!

Volem començar aquesta Tribuna Política agraint a totes les veïnes que es van apropar al Mercat Solidari que vam fer el passat 30 de juliol. Des del club Potarojos Competició se’ns va ajudar a aconseguir roba i accessoris i vam veure la possibilitat de fer aquest Mercat on tot tenia un preu simbòlic de 1 €. No vam dubtar a posar mans, temps i esforç des de l’assemblea per poder tirar endavant.

Publicitat

Com ja vam anunciar, tots els diners del Mercat Solidari aniran destinats a associacions de Castellbisbal. Una part anirà al Club Potarojos Competició per la seva ajuda amb la cessió de roba i accessoris. Una altra part important dels diners aconseguits aniran a l’associació El Cassó que agrupa famílies que conviuen amb persones amb diversitat funcional. Finalment, tota la roba que no vam vendre anirà a l’Armari Solidari que porta l’associació d’Ajuda Gent Solidària de Castellbisbal.

El Mercat va ser una bona experiència i ja vam apuntar totes les idees i propostes que ens vau donar les veïnes que us vau apropar. Ho repetirem l’any vinent!

Publicitat

Però no ens aturem aquí i ja tenim varies propostes de cara al setembre.

Aquest setembre començarem amb un punt fix d’assessorament laboral mensual a la nostra seu. Aquesta tasca la portaran dues advocades laboristes del sindicat CGT i serà totalment gratuït per tothom.

Així que si necessiteu ajuda en un conflicte laboral, si voleu conèixer què diu el vostre conveni laboral, si us cal ajuda en cas d’acomiadament o si voleu saber quins drets tenim com a treballadores,… Estigueu atentes a les nostres xarxes socials per saber quin dia vindran i poder-vos ajudar.

També estem treballant en un concert de promoció dels grups de música de Castellbisbal. Ja vam fer el concert de festa major d’hivern fa uns anys amb gran èxit, el confinament ens va aturar i ara volem tornar a donar veu als grups locals. Estigueu atentes que publicarem el cartell i la data del concert a finals de mes.

Us desitgem una bona (i fresca) Festa Major!